حق بیمه عمر مکمل در این مطلب اشاره شده است ، در سال ۹۲ طی لایحه ای که توسط مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید ، کلیه سرمایه های مربوط به بیمه عمر از مالیات معاف شدند .


حق بیمه عمر مکمل و مالیات

حتما تاکنون نام بیمه عمر را شنیده اید. این بیمه از مزایای بینظیری برخوردار است که می تواند بسیاری از دغدغه های مالی شما و خانواده تان را پوشش دهد. بیمه عمر انواع مختلفی دارد که با توجه به نیازهای اقشار مختلف جامعه طراحی شده اند. بیمه عمر مکمل نوع از این بیمه است که در این بخش مورد بررسی قرار می دهیم:

بیمه مکمل زیر مجموعه بیمه عمر و آتیه شرکت پاسارگاد است. این نوع بیمه عمر با هدف افزایش مستمری در نظر گرفته شده است. همچنین می تواند یک طرح کمکی برای سازمان ها و شرکت های مختلف باشد. چرا که برای دریافت این بیمه باید بصورت گروهی اقدام شود.

 

بیمه مکمل و مالیات

پرداخت حق بیمه

برای استفاده از بیمه عمر مکمل فرد باید در دوران اشتغال خود حق بیمه را براساس مبلغ اقساط تعیین شده در بیمه نامه به شرکت بیمه پرداخت کند. برای تعیین مبلغ حق بیمه می توانید یکی از سه روش زیر را انتخاب کنید:

  1. پرداخت حق بیمه بر اساس یک عدد ثابت با شیوه پرداخت مشخص
  2. پرداخت حق بیمه بصورت درصدی از میزان حقوق فرد بیمه شده با شیوه پرداخت مشخص
  3. پرداخت حق بیمه برای هر فرد بصورت مشخص و درصدی از حقوق با شیوه پرداخت مشخص

علاوه بر همه این ها این امکان برای فرد بیمه شده وجود دارد تا مبلغی را به عنوان سپرده سرمایه گذاری کند که این مبلغ شامل پوشش های افزایش سوددهی بیمه نامه شده و همچنین امکان دریافت مستمری بیشتر نیز فراهم می شود.نکته مهم اینجاست که با افزایش سالانه حقوق و مزایای بیمه شدگان ، فر این حق را دارد تا حق بیمه خود را تغییر دهد.

مدت زمان

مدت زمانی که برای پرداخت حق بیمه و تشکیل سرمایه در بیمه عمر ممل در نظر گرفته شده است، حداقل ۵ سال و حداکثر ۳۰ سال می باشد.در واقع هر چقد مدت زمان بیمه نامه طولانی تر باشد ، میزان حق بیمه پرداخت شده و در نتیجه سرمایه بیمه عمر مکمل فرد بیشتر خواهد بود.

هدف اصلی در بیمه عمر مکمل افزایش مستمری دریافتی فرد بیمه گذار است. بنابراین بهتر است از بیمه نامه های بلند مدت استفاده شود. بیمه شدگان می توانند با گذشت حداقل ۳ سال از از مدت بیمه نامه نسبت به دریافت اندوخته بیمه عمر مکمل بصورت یک جا و یا مستمری اقدام کنند. لازم به ذکر است که مدت دریافت مستمری حداقل ۵ سال و حداکثر تا پایان عمر می باشد.

مالیات بیمه عمر مکمل

تا سالهای پیش پرداخت مالیات یکی از موانعی بود که بسیاری از متقاضیان بیمه عمر از آن ناراضی بودند. اما با تصویب قانون معافیت مالیاتی بیمه عمر در انواع مختلف آن ، امکان یک سرمایه گذاری ایمن و مطمئن برای متقاضیان فراهم شد. شرح این قانون بصورت زیر است:

طبق ماده ۱۳۶ قانون مالیات‌های مستقیم بطور کلی بیمه عمر و تامین آتیه و نیز اندوخته حاصل از سرمایه گذاری های صورت گرفته در آن، تماماً از پرداخت مالیات معاف می‌باشند و نظر به ماده ۱۸ قانون مالیات های مستقیم بند (۲- ج) مبالغ پرداختی از بابت بیمه عمر می‌توانند جزو هزینه‌های قابل قبول مؤسسات از نظر مالیات به حساب آیند.

در سال ۱۳۹۲ از سوی مجلس شورای اسلامی لایحه ای مبنی بر معاف مالیاتی در تمام سرمایه های بیمه عمر مطرح و به تصویب رسید.

این بیمه می تواند در دوران بازنشستگی افراد بسیار تاثیرگذار و از همه مهم تر کمک رسان باشد. حقوق بازنشستگی نمیتواند تمام نیازهای فرد و اعضای خانواده اش را برطرف کند. از طرفی بزرگ شدن فرزندان، برگزاری جشن عروسی و تهیه جهیزیه برای آن ها و از همه مهم تر بیماری هایی که در سنین بالا به سراغ انسان می آیند؛ همه این ها نیاز به پشتوانه مالی دارند. با انتخاب بیمه عمر مکمل آینده و آرامش خود و خانوده تان را تضمین کنید.


جهت ارتباط با ما می توانید به صورت آنلاین از طریق واتس آپ  و  تلگرام  در ارتباط باشید.

Open chat
به کمک نیاز دارید؟
سلام!
چطور میتونم کمکتون کنم؟
Call Now Button