معرفی ذینفع بیمه عمر برای انتخاب وارث در بیمه عمر است تا اگر در زمانی شخص بیمه شده دچار سانحه یا فوت شد سرمایه حاصل از قرارداد به وارثان پرداخت گردد . این افراد باید حتما توسط شخص در قرارداد انتخاب شده باشد و اقوام درجه یک نیز باشند در ادامه به معرفی ذیفع ها خواهیم پرداخت.


معرفی ذینفع بیمه عمر

این قابلیت در بیمه عمر وجود دارد تا بیمه شدگان بتوانند برای خود وارث اتخاب کنند که در اصطلاح بیمه ای به آن ذینفع گفته می شود . معرفی ذینفع امر مهمی در بیمه عمر به حساب می آید زیرا اگر در اثر حادثه فرد بیمه شده از دنیا رفت سرمایه جمع شده حاصل از قرارداد به آنها خواهد رسید . انتخاب ذینفع نیز باید توسط خود شخص بیمه شده انتخاب گردد در ضمن میبایست صد درصد از اقوام درجه یک مانند:همسر ،فرزند ، برادر ، پدر ، مادر ، خواهر باشد.

شرکت بیمه عمر پاسارگاد در بیمه عمر به دو صورت برای بیمه نامه های خود انتخاب ذینفع ارائه داده است . از آنجایی که دو پوشش بیمه عمر بازنشستگی شامل فوت عادی و حیات فرد بیمه شده می باشد هر دو نوع فوت عادی و حیات شامل استفاده کردن از سرمایه فوت هستند. حداکثر تعداد افراد جهت تعیین ذینفع در صورت فوت ۶ نفر است و برای شرط حیات ۱ نفر است که برای تکمیل اطلاعات وارث باید در پرسشنامه بیمه عمر خود نام آنها را ذکر و میزان درصد ها هم می توانید انتخاب و ذکر کنید.

ذینفع به چه کسی گفته می شود؟

ذینفع در لغات پارسی به معنای استفاده کننده یا وارث گفته می شود ، در بیمه عمر نیز به دلیل اینکه مدت قرارداد طولانی است ممکن است هر تفاقی برای فرد بیمه شده افتد ،در این حالت شرکت بیمه پاسارگاد این قابلیت را گذاشته تا اقوام نزدیک شخص بیمه بتواند از سرمایه وی استفاده کند . ماهیت بیمه عمر سرمایه گذاری طولانی مدت است که با پرداخت حق بیمه ها تعهدی بین بیمه شده و بیمه گذار است که اگر فرد در طول قرارداد دچار حادثه شد شرکت بیمه باید تحت پوشش خود به عنوان مثال مخارج درمان را پرداخت کند و اگر فرد دچار فوت شد سرمایه فوت را به وارثان انتخاب شده که حتما باید اقوام نزدیک باشند را پرداخت نماید.

 

ذینفع بیمه عمر پاسارگاد

نحوه تعیین انواع ذینفع

  • اگر فرد منتخب زود تر از فرد بیمه شده فوت کند یا اگر فرد وارث تعیین نشده باشد ، سرمایه بیمه عمر به صورت ترکه متوفی به وارث تعلق خواهد گرفت و طبق قوانین ارث تقسیم می شود اما با این تفاوت که سرمایه بیمه عمر که در سال ۹۲ در مجلس توسط نمایندگان به تصویب رسید شامل مالیات نخواهد شد.
  • بیمه گذار این اجازه را دارد تا ذینفعی که انتخاب کرده است را حذف کند مگر آنکه به او بدهکار باشد و در قرارداد به صورت مکتوب ذکر شده باشد.
  • اگر افراد ذینفع خود باعث قتل بیمه شده باشند حق خود را نسبت به سرمایه صندوق از دست می دهند.
  • اگر بیمه شده از پرداخت حق بیمه خود جا بماند فرد وارث می تواند باقیمانده های حق بیمه را پرداخت کند تا اعتبار بیمه نامه قطع نشود.
  • ذینفع باید حتما توسط بیمه انتخاب گردد.
  • می تواند به صورت غیر مستقیم و یا به سمت ( همسر ، فرزند ، برادر و … ) باشد.

جهت ارتباط با ما می توانید به صورت آنلاین از طریق واتس آپ  و  تلگرام  در ارتباط باشید.

Open chat
به کمک نیاز دارید؟
سلام!
چطور میتونم کمکتون کنم؟
Call Now Button